Har rådført meg med flere kolleger som er mye mer drevne enn meg i dette faget
Sammen har vi smørt sammen følgende oppskrift på en White IPA med
Skoddehav og
White Dog som inspirasjon. Kom gjerne med kommentarer og forslag til forbedringer!
Gul snø:
Statistics
Volume:25 liters
Boil Volume:29 liters
OG:1064
BG:1055
FG:
Alcohol:6.3 % by vol.
Colour:8 EBC (Pale yellow)
Bitterness:58 IBU
BU/GU:0.9
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC4EBC3500g
Wheat Malt3EBC3000g
Flaked Oats4EBC500g
Mash schedule: 66 degrees for 60 minutes, 74 degrees for 15 minutes.
Hops
Citra11%alpha45g60minutes
Citra11%alpha15g15minutes
Cascade6.5%alpha15g15minutes
Citra11%alpha10g5minutes
Cascade6.5%alpha10g5minutes
Citra11%alpha10gdry hop7 days
Cascade6.5%alpha10gdry hop7 days
Fermentation
Yeast: WLP530 Abbey Ale
Fermented at 18-22 degrees C for 14 days.
Comments:
Vurderer: 35g Koriander og 15g Pomerans siste 15min av koketida.
Tror dere dette kan bli smakfult?