1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

To nye etiketter... :)

En tråd i 'Bilder, video og øvrige media' startet av frode_skarstein, 10 Apr 2010.

  1. Sarge

    Sarge
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Takk igjen for alle tilbakemeldinger. Jeg har etter samtaler også med medbryggere utenfor forumet kommet til at det gamle designet hadde noen kvaliteter verdt å ta vare på.
    Jeg plager dere med enda en utgave av dette designet, og håper ikke dere synes det blir for mye.

    Coalroad9_newdesign_2_sample_small.png
     
    Gjaevert og Skjelstad liker dette.
  2. msevland

    msevland
    Expand Collapse
    Fylkesleder Oslo
    Fylkesstyre

    Det er slike ting forumet er til for. Du kunne derimot med fordel ha laget en egen tråd da denne er for å vise ferdige etiketter. Du kan eventuelt be @JEG flytte den for deg.
    Men som sagt, det er skrøyt og saklige tilbakemeldinger alle vi på forumet er best på :)

    Jeg er fremdeles ikke tilhenger av trekanten din. Hva med et smalt rektangel i halve bredden av hovedetiketten
     
    Daggis liker dette.
  3. RakkarMcAkkar

    RakkarMcAkkar
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Bergen
    Etikett til min nesten-klone av Nøgne Ø Bitter. Oppkalt etter Løvstakken, ett av Bergens syv fjell.

    løvstakkaren_single.png
     
    #2103 RakkarMcAkkar, 15 Aug 2019
    Sist redigert: 15 Aug 2019
    Gjaevert, Preacher, Daggis og 7 andre liker dette.
  4. Holmentoppen

    Holmentoppen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Ski
    Redusert oksidering, lav vekt osv. er vel og bra, men boksmaskin er selvsagt bare et påskudd for å lage tøffe etiketter :D

    IMG_1010.jpg
     
    #2104 Holmentoppen, 16 Aug 2019
    Sist redigert: 17 Aug 2019
  5. Mc.

    Mc.
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hitra
    Den dama er helt rå.
    Ølet er sikkert godt det også :D.
    Hadde kjøpt den der om jeg fant den i butikken.
     
    Holmentoppen og loebrygg liker dette.
  6. Finn Berger

    Finn Berger
    Expand Collapse
    Moderator

    Hva skal man kalle en saison i dag om man vil sette ølet inn i en histoisk sammenheng?

    Robotklipper.jpg
     
  7. erikraude

    erikraude
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Det er småskalalandbruk der på Hadeland, skjønner jeg. Jeg ville nok valgt Jånndir eller noe.
     
    Finn Berger liker dette.
  8. Finn Berger

    Finn Berger
    Expand Collapse
    Moderator

    Godt poeng. Men det drikkes veldig mye mer fransk øl i det gode borgerskap enn blant bøndene på Hadeland:).
     
    erikraude liker dette.
  9. 1Morten

    1Morten
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Med ny boksemaskin i hus må det nye etiketter til og.

    Batch 101.jpg
     
  10. loebrygg

    loebrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Hadde ikke han passet bedre til amerikansk BW og rum?
     
  11. 1Morten

    1Morten
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Registrert på Jersey, drukket i India, druknet på Jamaica. Havet gir og tar uavhengig av hvor man kommer fra.
     
    RealGone, bjartenataas og loebrygg liker dette.
  12. Sarge

    Sarge
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bryggedagen for årets juleøl gikk ikke helt etter planen. Etter en fontene og en generell lekkasje ville det vel vært nærliggende å kalle det "Julesøl", men jeg synes det var så negativt. Ølet kan fortsatt være godt, det. Så etter innspill fra datteren, så ble det sånn:

    Coalroad9_Julekrøll_031_sample_small.png
     
    #2112 Sarge, 17 Aug 2019
    Sist redigert: 18 Aug 2019
  13. 1Morten

    1Morten
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Noen som har en bra metode/teknikk for å rulle folien på disse nye boksene? Tynne greier :)
     
  14. Holmentoppen

    Holmentoppen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Ski
    Er det kina-folie eller Hama/Rayfilm? De to siste har easypeel/crackback, så det er lett. Kina-folien må man skjære gjennom vokspapiret langs den ene kortenden. Krever en følsom hånd på tapetkniven.

    Fjerner 5-10 mm før jeg ruller etiketten stramt rundt boksen. Fester den eksponerte folien og drar av resten av vokspapiret tett mot boksen.
     
    Rune Kallhovd liker dette.
  15. 1Morten

    1Morten
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Er nok kinafolie. Tok en tesprint på jobb her og festet på et skap, og ble overrasket over hvor tynt det var. Men å rulle boksen vil sikkert funke greit. Bilde vil komme :)
     
  16. Holmentoppen

    Holmentoppen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Ski
    Jeg kan også legge ut bilder neste gang jeg ruller på, men det blir en stund til.
     
  17. 1Morten

    1Morten
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Går nok bra. Helt fjern er jeg bare nesten :) Ser det kan bli dyrt dette når 350 kronersgrensen forsvinner.
     
    LarsUlv liker dette.
  18. 1Morten

    1Morten
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
  19. Rune Kallhovd

    Rune Kallhovd
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Kongsberg
    Ser at den kina-folien er kondomtynn ja ..... legger du på etikettene før eller etter fylling av boksene?
     
  20. Julian Høstan

    Julian Høstan
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Har drevet å brygget med Kveik fra Voss i det siste under trykk på fermentsaurusen min.
    20190726_184623_0000.png
    20190709_141816_0001.png
    Har noen til men de er for store til å legge ut her.
     
    Gjaevert og Nils1 liker dette.

Del denne siden