Salte
Dommer
Når jeg lager oppskrifter har jeg gjerne lest meg litt opp på andre oppskrifter i samme gate.
Men viktigste er vel og smake på alt av råvarer, da får du en ganske god pekepinn på hva som eventuelt skal forandres til neste brygg.
Er også en fordel og gjerne brygge en litt mindre batcher med en ny oppskrift, er ikke vits og brygge 75l med en "imperial black India saison" med kaffe og brett for og sitte igjen med 150 halvliter som du ikke klarer drikke. Point being, brygg ofte og la smak og erfaring styre oppskriftene
Men viktigste er vel og smake på alt av råvarer, da får du en ganske god pekepinn på hva som eventuelt skal forandres til neste brygg.
Er også en fordel og gjerne brygge en litt mindre batcher med en ny oppskrift, er ikke vits og brygge 75l med en "imperial black India saison" med kaffe og brett for og sitte igjen med 150 halvliter som du ikke klarer drikke. Point being, brygg ofte og la smak og erfaring styre oppskriftene