Tipper det er et tiltak mot å få gjær/bakterier over den opne beholderen.. bunsen burner tror jeg den heter den som blir brukt i lab-sammenheng..
Ja det stemmer.
Tipper det er et tiltak mot å få gjær/bakterier over den opne beholderen.. bunsen burner tror jeg den heter den som blir brukt i lab-sammenheng..
Men flammen er der vel like mye for å drepe urenheter i luften? Så vifte vil muligens ikke fungere like bra..
Rett i kjelen går bra.Skal brygge en belgisk wit som skal inneholde 40g ferskrevet appelsinskall. Trenger jeg en silpose eller er det bare å tilsette dette rett i kjelen?
Vel, rett ikjelen går bra så lenge du har silbunn e.l., veldig lett å tette til kraner osv uten.Skal brygge en belgisk wit som skal inneholde 40g ferskrevet appelsinskall. Trenger jeg en silpose eller er det bare å tilsette dette rett i kjelen?
Raschig ringer (keramisk kolonnefyll) eller klinkekuler er også en mulighet om du ikke vil bruke tilsetninger.Kanskje.
Så lenge du ikke tar prøver går det helt fint. Endringer i temp vil også slå uheldig ut.
Jeg pleier å etterfylle med tilfeldig vørter (Evt dme/vann) slik at jeg ikke trenger å tenke på det.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brygget en pils idag, så toppet opp pet karet.. satse på det funker .Kanskje.
Så lenge du ikke tar prøver går det helt fint. Endringer i temp vil også slå uheldig ut.
Jeg pleier å etterfylle med tilfeldig vørter (Evt dme/vann) slik at jeg ikke trenger å tenke på det.
Sent from my iPhone using Tapatalk
blir ikke det som når du setter starter? Da står jo den ofte rundt 20*cDret meg ut igår. Har en lager som har stått et døgn på 18. Gjæren skulle gjenbrukes, bare å hive hele dritten mtp at den skal brukes på 9C igjen?
D
blir ikke det som når du setter starter? Da står jo den ofte rundt 20*c