Finn Berger
Moderator
Angående de "bare 18" bryggene:
Det høres sikkert voldsomt ut, men det var faktisk helt reint i kjelleren etter jula. Og så er det nå det er ideelle forhold for lagerbrygging. Så mye av dette er øl som skal drikkes utover sommeren. Og mye blir gitt bort.
Og så drikker vi jo jevnt og trutt her i heimen, da. Vi har vel det som i England ville vært vår daglige tur ned på pub'en. Om dere kan se for dere litt eldre versjoner av Andy Cap og Florrie
.
Men bryggetakten går nok kraftig ned snart ... eller, vel, jeg har både kølschgjær og altbiergjær som er klare for vårsesongen. Kanskje greit det blir sein vår
.
Det høres sikkert voldsomt ut, men det var faktisk helt reint i kjelleren etter jula. Og så er det nå det er ideelle forhold for lagerbrygging. Så mye av dette er øl som skal drikkes utover sommeren. Og mye blir gitt bort.
Og så drikker vi jo jevnt og trutt her i heimen, da. Vi har vel det som i England ville vært vår daglige tur ned på pub'en. Om dere kan se for dere litt eldre versjoner av Andy Cap og Florrie
Men bryggetakten går nok kraftig ned snart ... eller, vel, jeg har både kølschgjær og altbiergjær som er klare for vårsesongen. Kanskje greit det blir sein vår
Sist redigert: