Forskjell på flaskekarbonering kontra tvangskarbonering blei blindtestet av Brulosophy gjengen 2 ganger, uten at de kom til noen klar forskjell på de to metodene.
http://brulosophy.com/2018/03/12/th...oning-on-new-england-ipa-exbeeriment-results/
http://brulosophy.com/2016/09/26/ca...n-vs-bottle-conditioning-exbeeriment-results/
Som det ble poengtert så var det stor forskjell på fargen på NEIPAen noe som kan skyldes oksidering, men selv ikke der klarte de ikke å smake forskjell.
I mine øyne så bør de finne noen andre smakere enn folk som ikke har peilig og ikke klarer å skille nyanser fra hverandre, i IPA testen. Jeg har jo ikke smakt øllet, men jeg har gjort mye tester selv, og bare fargen er en indikasjon at en del har gått tapt. Så de om det, jeg holder fast ved mitt. Den fargen der ser rett og slett nasty ut, og jeg vet hva slikt har å si for ølet ifht hvordan det var opprinnelig. For meg beviser det atter en gang at Brulosophy ikker er til å stole på, ref egne erfaringer. Men det er da mine erfaringer, og mine tanker. Kunne godt lage en blogg hvor jeg hadde sagt at det er forskjell, hvor står vi da, for de som ikke har testet selv?
Jeg har inntrykk av at Brulosophy sender bestemor ut på kjøretur i en M5, og hun vil jo si at den oppfører seg fantastisk ifht Ford Fiestaen sin. Mens en som kjører F1 til vanlig vil si at M5'en er søppel. Referanser.
Sist redigert: