Gikk i sluken, de som ikke karbonerte. Den ene var en belgisk IPA, men der kjørte jeg opp temperaturen ved en feil til 35 grader (hadde stått i 2 uker uten futt før dette). Ble futt etter en uke, men oksiderte. Den andre var en porter, som gikk i vasken.@Anders90 Denne posten fikk oppmerksomheten min da jeg har en batch stående nå med nettopp S04. Første gang jeg bruker S04, den har nå har stått en liten uke… Har det løst seg for deg på de foregående bryggene med å gi de litt ekstra tid, svirvle flaskene etc? Eller har du løst problemet på annen måte?
Hvis man tilsetter karboneringsgjær, vil dette påvirke utgjæringen (FG) eller kun spise det tilsatte sukkeret?
Denne jeg har nå, skal jeg gjøre et forsøk med å vende de + sette de på 25 grader en uke til, om ikke - sluken.
Selve gjæra er kanongod til porter/stout. Blir å tilsette karboneringsgjær neste gang