PetterL
Norbrygg-medlem
50g spraymalt ekstra hadde gitt deg samme celleantallet som de pakkene ofte inneholder (~70mrd) til en langt finere prisTrengte det på 1,5 liter for å få nok
50g spraymalt ekstra hadde gitt deg samme celleantallet som de pakkene ofte inneholder (~70mrd) til en langt finere prisTrengte det på 1,5 liter for å få nok
Enten har inkbirden falt ut av wifiet om du har endra passord eller router, eller har fått dårligere dekning av å flytte saker og ting i veien for signalet, eller så er inkbirden defekt.Hvorfor får jeg plutselig ikke gjort det lengre?
Enten har inkbirden falt ut av wifiet om du har endra passord eller router, eller har fått dårligere dekning av å flytte saker og ting i veien for signalet, eller så er inkbirden defekt.
Fjern den og par på nytt?Inkbirden er fortsatt koblet til wifi, men står at den er offline på mobil
Fjern den og par på nytt?
Du skal alltid måle ved romtemperatur, så prøvene må kjøles ned. pH-meteret har ikke godt av å måle varm væske, og alle referanseverdier er til pH målt ved romtemperatur (25 grader).
Temperaturkompenseringa justerer ikke for forskjell i pH ved ulike temperaturer, bare for temperaturens påvirkning på instumentet.
Den var ikke dum.HubSpot Video
message.hamiltoncompany.com
Ganske flott film om pH måling. Take away: "Calibrate at the same temperature as the sample temperature you want to measure"
Have fun!
Nici
Du glemte "ingen av delene" som et alternativ, men når jeg skal brygge er det ingen større problemer med utstyret enn det at jeg har glemt åssen det funker.Folkens; brygger dere, eller er det så mye tull med alt det avanserte tekniske utstyret at dere ikke får tid til annet enn å holde på å fikse det?
Godt poeng. Heldigvis har ikke utstyrsproblemer, stoppet brygging.Folkens; brygger dere, eller er det så mye tull med alt det avanserte tekniske utstyret at dere ikke får tid til annet enn å holde på å fikse det?
Long covid;?Du glemte "ingen av delene" som et alternativ, men når jeg skal brygge er det ingen større problemer med utstyret enn det at jeg har glemt åssen det funker.
Du skal ikke kimse av gleden ved å mekke på flott utstyr.Dette er et dumt spørsmål, men likevel ... . Det er jo derfor vi har denne tråden:
Folkens; brygger dere, eller er det så mye tull med alt det avanserte tekniske utstyret at dere ikke får tid til annet enn å holde på å fikse det?
Dette dumme spørsmålet meldte seg etter at jeg gløtta gjennom de første par sidene av den oversikta som kommer opp når du trykker å¨"Nye innlegg" på jakt etter noe interessant. Og nesten ikke noe av det handler om det som tross alt er kjernen i det vi holder på med.
Nei, det handler vel mer om at jeg knapt har brygga siden jeg flytta og blei småbarnsfar igjen. Snakka med designavdelinga om å brygge et øl sammen igjen her om dagen, da. Det hadde vært moro. Han hadde lyst på en bayer. Det har jeg aldri fått helt ordentlig til, så det hadde jo vært moro å prøve. Selv har jeg lyst på en bra pils til sommeren, og så bør tønna få påfyll. Bare å finne tid...Long covid;?
Ikke at det er noe å spøke med, altså.
Enten har inkbirden falt ut av wifiet om du har endra passord eller router, eller har fått dårligere dekning av å flytte saker og ting i veien for signalet, eller så er inkbirden defekt.
Neida - jeg kimser ikke. (Hva er det egentlig å kimse, forresten??) Jeg gleder meg mye over eget flott utstyr - f.eks. de seks kjelene jeg har . (Det er faktisk bare en av dem jeg aldri bruker.) Det er alt styret folk ser ut til å ha med det, jeg undrer meg over. Skal en dømme ut fra hvilke tråder vi har aktive her på forumet, kan folk umulig ha tid til å tenke så mye på øl og interessante spørsmål som brygginga egentlig handler om.Du skal ikke kimse av gleden ved å mekke på flott utstyr.
Å brygge gir deg mange små og store gleder. Men det er gleden jeg får når jeg og fruen deler gode egenproduserte glass med øl, eller besøket smatter og tydelig setter pris på det de får servert, som er den største og opprinnelige drivkraften.
Jeg liker også å planlegge brygg og sette sammen oppskrifter. Selve bryggedagen gir meg mye glede i å være så konsentrert og hands-on på prosessene.
Fra naob.no:Neida - jeg kimser ikke. (Hva er det egentlig å kimse, forresten??) Jeg gleder meg mye over eget flott utstyr - f.eks. de seks kjelene jeg har . (Det er faktisk bare en av dem jeg aldri bruker.) Det er alt styret folk ser ut til å ha med det, jeg undrer meg over. Skal en dømme ut fra hvilke tråder vi har aktive her på forumet, kan folk umulig ha tid til å tenke så mye på øl og interessante spørsmål som brygginga egentlig handler om.
Tror du drar altfor mye ut av det. Det er jo ikke sånn at folk strømmer til for å forteller om at alt går utmerket. Typisk kommer man når man lurer på ting.Det er alt styret folk ser ut til å ha med det, jeg undrer meg over.
Jada - og dette var jo ikke så veldig alvorlig ment. Det jeg egentlig gjør, er å etterlyse mer øl- og bryggerelatert stoff. Så klart folk må få lov til å komme med sine problemer med tekniske greier som ikke funker.Tror du drar altfor mye ut av det. Det er jo ikke sånn at folk strømmer til for å forteller om at alt går utmerket. Typisk kommer man når man lurer på ting.
Om det er infeksjon i enkle plastbøtte eller plunder med andre ting.
Jeg har antakelig hatt infeksjon i bryggeren min. Likevel har ikke det hindret meg å brygge noe øl, ei heller å vinne NM. Nå utsetter jeg en Doppelbock, men da får jeg brygget en Wit jeg har planlagt lenge.
Så blir det antakelig en Old Ale til jul i stedet. Mao har pluderet tatt ett øl, men gir meg 2.