Er det noen som har tips til et lim som jeg kan lime fast håndtaket til lokket på Boilermakeren min igjen? Fyfaen for en ræva kvalitet.
Et par veldig sterke magneter?
Med å skippe steget på 63 grader og heller velge å starte på 68 grader har du brygget en vørter med mye mindre gjærbart sukker enn dersom du hadde mesket på 63 grader. En stor del av konverteringen skjer de første 15-30 minutter.
Jeg vil tippe at mye av grunnen ligger der.
Etter at stormgjæringen er over så blir det minimalt med plopping. Plopping er uansett ikke en sikker indikator på om gjæring foregår: https://forum.norbrygg.no/threads/plopping-i-gjaerlas-og-generelt-om-gjaering-les-dette-forst.24200/
Har vel satt ca 20 brygg tidligere uten noe problem. Dette har vært øl med OG:50 FG:12. Har aldri hatt problemer med dette. Har målt med to forskjellige Hydrometere. Første gang jeg prøver på litt sterkere øl, men jeg syntes det er veldig rart med så høy FG. Hadde den lagt på 16-18 så hadde jeg ikke reagert siden den skulle lagt på 14.