Sakset fra ''Keezer-build planlegging'' - tråden, men ville ikke spamme den med noe som trolig er det dumt spørsmål:
Chiefen sa:
''Min tar som sagt 6 fat, den er stillegående men står ikjelleren så er ikke av så stor betydning for meg. Fo 1 lapp ekstra får du plas til 2 fat ekstra ( greit for karbonering eller lagring,om du bare vil ha 4 kraner. Men tro meg, det går ikke lang tid før det blir 6 kraner om du har plass til det.
Slik gjorde jeg det, ser ingen grunn til å ha noe vifte i fryseren foresten.
https://forum.norbrygg.no/threads/ny-tappelinje-og-tappetarn.37612/''
Tappeanlegg med 6 kraner ser fristende ut, men - hvor mange øltørste venner må man ha for at dette skal gå?
Det jeg lurer på er hvor ofte må man tappe fra kranen før det setter seg bakterier eller usmaker i kranspissen som ølger med i glasset?
Muggsopp vil jo ødelegge ølet umiddelbart - når det kommer i glasset.
Klossete formulert.
En gang til: Blir det ikke mugg i kranen? Hvor ofte må det tappes for å unngå mugg i kranen?
Blir egentlig veldig lettet hvis dette er et (ordentlig) dumt spørsmål