@ADale
ang. 1. så står det vel ikke at du ikke kan riste den, heller. Jeg tror ikke du klarer å riste i stykker gjærcellene. Jeg har frosset ned en del høstet gjær, og da må jeg riste temmelig voldsomt for å blande med glyserol.
ang. 3, så lever jeg litt "farlig", og koker kun opp i vannkoker og blander med sukker i et rustfritt litermål. Jeg har ikke fått noen infeksjon jeg har hatt grunn til å mistenke dette som årsaken til.
ang. 1. så står det vel ikke at du ikke kan riste den, heller. Jeg tror ikke du klarer å riste i stykker gjærcellene. Jeg har frosset ned en del høstet gjær, og da må jeg riste temmelig voldsomt for å blande med glyserol.
ang. 3, så lever jeg litt "farlig", og koker kun opp i vannkoker og blander med sukker i et rustfritt litermål. Jeg har ikke fått noen infeksjon jeg har hatt grunn til å mistenke dette som årsaken til.