-Tormod-
Norbrygg-medlem
Jeg bygde meg keezer for halvannet år siden.Perlick med flowcontrol og regulator med 3 utganger. Kranene er fine og det har aldri vært no tull med dem, men har enn så lenge ikke brukt flowcontrol-funksjonen. Ei heller har jeg hatt brukt for forskjellig trykk kjører stort sett på 1bar. Men plutselig en dag har jeg brukt for begge deler (saison,cider eller noe annet kraftig karbonert samtidig som en stout f.eks) Jeg handlet etter "buy once, cry once" prinsippet. Jeg bygde også tårn på lokket til frysern i stedet for krage som mange gjør. Litt mer strev når man skal nedi der, men det er ikke så ofte så det gjør meg ingenting.Bare noen generelle nybegynner spørsmål om fat/tapping/kraner:
Sitter og planlegger og vurderer. Skal i et kjøleskap med tappekraner i dørene.
1. Tappekraner med og uten flowkontroll. Verdt pengene? Ser for meg at jeg vil ha med. Unødvendig?
Merker, stor forskjell i kvalitet på Perlick og de andre?
2. Co2 Regulator. Bare å gå rett på å få til 2 utganger til ulike trykk. Eller lar dette seg gjøre enkelt uten også?
3. Andre ting å tenke på når en lager seg en kegator?