Jeg gjorde det, jeg åpnet 3 stk, alle like.Enig med @Holmentoppen. Den sukkermengden der skal ikke kunne gi så kraftig skum, så enten har du flasket for tidlig, eller du har veid opp feil mengde sukker. Hvis ølet fremdeles har litt søtsmak fra karboneringssukkeret, vil det ganske sikkert bare bli verre, også, så her må du følge nøye med.
En tredje mulighet er at du ikke har fått blandet sukkeret skikkelig ut, sånn at du har fått ujevn karbonering. De flaskene du testet var kanskje fylt etter hverandre? I så fall: Prøv en flaske du tror kan ha vært flasket på et annet punkt i tappeprosessen.
Jeg målte stabilt i 2 dager før jeg flaske.
Den gjæret også i romtemperatur (dvs ganske varmt)
Og BTW, de europris settene bruker lager gjær (som jeg nå har lært om. Nå kjøpte jeg et nytt sett på en bryggebutikken (av bedre kvalitet) og legger merke til at det gjæret på toppen på disse.