De har jo en variant som heter Beer Geek Weasel, som er med vietnamesisk minkbæsjkaffe, som visstnok er det beste man kan få.
Kaffen i Brunch Weasel skal være snill: http://mikkeller.dk/beer-geek-brunch-weasel/Her står det litt mer om den spesielle kaffen (kopi luwak) som brukes i Weasel-brygget, og hvorfor hvertfall jeg ikke vil kjøpe den kaffen: http://www.theguardian.com/lifeandstyle/wordofmouth/2013/sep/13/civet-coffee-cut-the-crap
Regnes som verdens mest eksklusive kaffe. Jeg har smakt den. God, men jeg har smakt kaffe fra gourmetkaffebrenneriene i Oslo som er bedre.Her står det litt mer om den spesielle kaffen (kopi luwak) som brukes i Weasel-brygget, og hvorfor hvertfall jeg ikke vil kjøpe den kaffen: http://www.theguardian.com/lifeandstyle/wordofmouth/2013/sep/13/civet-coffee-cut-the-crap
Jeg har brygget denne med to ulike gourmet kaffer og der var det ihvertfall forskjell. Jeg husker ikke helt hvilken kaffe det dreide seg om, hadde innleid ekspertise som kvernet og presset for megNoen som har smakt gourmet kaffe i stout side by side med vanlig kaffe og kan påstå om det gjør noen forskjell?