TIl tross for RDWHAHB...
Brygget i går under kjøkkenviften med lokket godt på snei, til min store skrekk så jeg mot slutten av kokeprosessen at det var dannet seg såpass med kondens i kjøkkenviften at dette dryppet ned på speidelen og da selvfølgelig også ned i vørteren (kokende). Slikt blir man jo nervøs av, jeg tror jo at dette går greit i og med at det kokte, og at fett ikke uten videre løser seg opp i vann. Noen som har vært borti det samme/kan komme med noen beroligende ord :attevar:
Neste spm er ang fordampning, ca hvor mange % bør fordampes?
Brygger på speidel; pleier dere andre å koke med lokket igjen, eller litt på snei?
Brygget i går under kjøkkenviften med lokket godt på snei, til min store skrekk så jeg mot slutten av kokeprosessen at det var dannet seg såpass med kondens i kjøkkenviften at dette dryppet ned på speidelen og da selvfølgelig også ned i vørteren (kokende). Slikt blir man jo nervøs av, jeg tror jo at dette går greit i og med at det kokte, og at fett ikke uten videre løser seg opp i vann. Noen som har vært borti det samme/kan komme med noen beroligende ord :attevar:
Neste spm er ang fordampning, ca hvor mange % bør fordampes?
Brygger på speidel; pleier dere andre å koke med lokket igjen, eller litt på snei?