ja det er vel den smaken du beskriver der ja,besk tørr ettersmak
er ikke noe god den smaken
hadde pittelitt svidd belegg under koken ja, vet ikke akkurat korsen man skal greie å unngå svidd belegg på en beer brew under kok.
Eg laget ikke starter til gjæren , eg bare puttet en pose med gjær oppi dunken og ristet, kanskje det er for lite gjær med en sånn pakke?
og eg fekk bare 17liter med øl siden eg ikke skylte med så mange liter 10liter ca så gikk mye vekk under kok osv, mulig eg har hatt for mye humle oppi også siden dei pakkane var beregnet for 25liter.
skylletempen var under 80 grader så eg kan ikke sjønne att eg gjor nokke gale da
nei eg får fyre igang en paleale i morra å se om eg får den bedre, da skal ikke eg røre i mesken noe og skru av elementet under mesk som det står i bruksanvisninga. Sjønner ikke att beer brewen skal greie å holde på tempen med plata avskrudd i mesketida. Men eg får prøve.Så tenke eg att man havner på ca 23-25l etter kok
Så har eg fått oksygenpumpe som eg skal kjøre ei stund før eg har oppi gjær, så skal eg putte 2 pakka tørrgjær oppi istede for en.
så får eg se om den fæle smaken går vekk