Et par nye oppskrifter fra Avery
Mephistopheles:
Mephistopheles’ Homebrew Recipe
El Gose:
El Gose Homebrew Recipe
Mephistopheles:
Mephistopheles’ Homebrew Recipe
El Gose:
El Gose Homebrew Recipe
«HopBirdEr det noen som har oppskrift på Austmann Hopbird ?
Stas!Anders Cooper
Head Brewer / Employee of the month Nov. 2013»
Stas!
Erikraude
Elevrådsrepresentant mai-juni 1996
Din ungsau!Stas!
Erikraude
Elevrådsrepresentant mai-juni 1996
Kom over denne siden med forskjellige Ægir oppskrifter
Homebrewing
Her er innholdet i allefallNoen som har oppskriften på Kinn sin ''Bygdeoriginal''?
Her er innholdet i allefall
Kinn Bryggeri AS
Yess, så litt på det der.
Mulig jeg sender en mail til dem og hører om dem har litt mer detaljer (Mengder og slikt)
Har hørt dem er hjelpsomme med slikt!
Fikk du noe svar @Skogslik ?
Det kan ikkje være så veldig feil. Når den kom, og var fersk, så hadde den endel furusmak, eg mistenker at de bruker NB i senere tilsettinger også. Eg har fått noenlunde samme smak med mine dampøl der eg kun bruker NB. Da på 10 og 2 min.@Skogslik Hadde vært artig å høre. Tror ikke det kan være så veldig komplisert, men likevel ... .
Jeg har snekra i hop et forsøk, og brygger i morra, tenker jeg. Har bytta ut 1318 med WLP013, som gir bedre utgjæring, og så legger jeg alkoholen en halv prosent ned. Da ser det sånn ut:
OG1.053, FG 1.012 (77% utgjæring), ABV 5,4%, 80 IBU. Meske på 75 + 72. Skal bruke mye gjær (har fin gjær fra en nylig tappa Dry Stout), og pitche på 17 grader.
Malt til 32 liter i kjelen etter nedkjøling
6,3 kg pilsnermalt (Simpsons)
0,05 kg Carafa Special II
0,2 kg syremalt
Humle
40 gr Northern Brewer @ 60
30 gr Tettnanger @ 60
40 gr Northern Brewer @ 30
30 gr Tettnanger @ 30
40 gr Tettnanger @ WP 10 min/92 grader
Gjær
WLP 013