Konsekvens av overgjæret pils?

Eureka! Dere har løst et av verdens mest presserende behov for fremtiden. Rent vann er allerede en mangelvare. Nå må dere bare finne en måte å skaffe nok mat til verdens befolkning på. Gjerne som et biprodukt av ølbrygging. Vi beholder ølet, og verden får mat.
 
Audun F skrev:
Eureka! Dere har løst et av verdens mest presserende behov for fremtiden. Rent vann er allerede en mangelvare. Nå må dere bare finne en måte å skaffe nok mat til verdens befolkning på. Gjerne som et biprodukt av ølbrygging. Vi beholder ølet, og verden får mat.
+1!
image.png
 
Må bare finne en måte å få tak i vann å ha i vørteren, så er det tipp topp det der.
Brød kan vi jo laga av malten.

Eller forresten - vann blir det jo når det _ikke_ blir etanol, så tror kanskje det bare funker om man lager alkoholfritt øl. :(
 
Skulle du sett...
Det både lukta og smakte pils når vi tappa i går. :)
Kunne ikke kjenne noe usmak.
Mer humlesmak enn jeg forventa, men det gjør jo ingen ting.
Er vel bare "den norske pilsen" som er i overkant ganevennlig.
 

Vedlegg

  • WP_20140422_21_12_37_Pro.jpg
    WP_20140422_21_12_37_Pro.jpg
    1,6 MB · Sett: 133
  • WP_20140422_21_12_18_Pro.jpg
    WP_20140422_21_12_18_Pro.jpg
    1,7 MB · Sett: 129
Tilbake
Topp