Du kan smake øl av et godt anerkjent tysk bryggeri, så får du smake LODO-effekten.
Dette argumentet har vært brukt tidligere, men det viste seg at anerkjente tyske bryggerier som Paulaner for eksempel faktisk ikke brygger etter LODO metoden til tross for at LODO-misjonærer ofte påstår det :
https://forum.norbrygg.no/threads/hva-skal-du-brygge-idag.5718/page-331#post-356438
Bilde fra linken over:
Weheinstephaner blir også ofte brukt som eksempel på LODO brygget øl, men om man kikker på bryggeri-tour videoer så ser man like mye plasking med vann/vørter hos de.
Disse to velkjente tyske bryggeriene er brukt som noen av de "Top 10 commercial LODO examples" på germanbrewing forumet... Disse bryggeriene har visstnok "the LoDO character".
Da må man vel kanskje begynne å lure på om denne "LoDO character" bare er noe disse LODO-entusiastene innbiller seg? Eller hva synes du?