Ingemarh skrev:Dette ser jo veldig fristende ut!
Har en solid mengde slurry av WLP007.. Noen som har en formening om hvordan denne gjæren vil matche dette ølet?
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Ingemarh skrev:Dette ser jo veldig fristende ut!
Har en solid mengde slurry av WLP007.. Noen som har en formening om hvordan denne gjæren vil matche dette ølet?
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Ser ut som mange er fornøyd med denne oppskriften, så tenkte jeg skulle prøve meg på denne til helgen!
Jeg brygger med BIAB, så sliter litt med meskeskjemaet. Jeg tenkte å forenkle dette ved å meske på 67 grader i 60 minutter (jeg vil da meske med 4 L vann per kilo malt), og så skylle maltet ved å legge meskeposen i 15 - 20 minutter i en gjæringsbøtte med nok vann til at jeg når kokevolum, og med en temperatur på 77 grader. Noen som har noen synspunkter på om det kan funke greit?
Hilsen nybegynner
Hvordan fungerte denne mesketemperaturen på denne? Brygger selv med BIAB og tenkte å sette en imårra.
I tillegg et generelt spørsmål, jeg har en del centennial 9.55% igjen, er det krise om jeg bruker det istedet for 8,7%. Vet det kan bli noe annen smak, men vel ikke markant?
På forhånd takk
Even