PublikumsFavoritt dagen

cral

 
Tidsprogram
15:00 Klargjøring av lokalet. Setter i drift frivillige
16:30 Rigging utstillinger
18:00 PF tester hverandres øl + mat. utstillere ferdigrigget
18:30 Dørene åpnes for publikum, festen starter skikkelig
19:00 Åpning Kong Gusta V
21:45 Avstemning stenges
22:30 Premieutdeling
23:30 Stans i tapping rydding starter
01:00 Alle ute, ferdig ryddet.

Meny i restaurantdelen
Sandwich med Pulled pork og kålsalat  130 kr
Grov lammepølse med lompe og tilbehør 40 kr
Ferske vårruller 70 kr
Kaffe, mineralvann, snacks

Premier
1 premie publikumsfavoritt gavekort á 1250,- + Cornelius fat fra Bryggeland
2 premie publikumsfavoritt gavekort á 750,-  + Cornelius fat fra Bryggeland
3 premie  publikumsfavoritt gavekort á 500,- + Cornelius fat fra Bryggeland
4-30 premie Cornelius fat fra Bryggeland

1 premie beste stand gavekort á 1250,-  fra Bryggeland
2 premie beste stand á 750,-  fra Bryggeland
3 premie beste stand á 500,-  fra Bryggeland

Dommere i beste stand:
Per Øyvind fra NM komiteen og dommerkomiteen
Aase Jacobsen fra Aperitif
Jørn Tore Pedersen fra Ølakademiet

Edit: Det skulle ikke være fat i beste stand konkurransen.
 
Roger skrev:
glennrlie skrev:
For oss som ankommer som utstiller med bil, og som gjerne har lyst til å smake på andre utstilleres øl: Hvordan er det med å la standen stå til neste morgen/formiddag? Tenkte å eventuelt ta inn på et hotell for natten, og litt slitsomt å bære med seg kjøleskap/corny kegs rundt omkring...

Dessverre, hallen må tømmes på lørdag klokken 24. Den er bortleid neste dag og må være vasket og tømt søndag morgen.
 
glennrlie skrev:
Roger skrev:
glennrlie skrev:
For oss som ankommer som utstiller med bil, og som gjerne har lyst til å smake på andre utstilleres øl: Hvordan er det med å la standen stå til neste morgen/formiddag? Tenkte å eventuelt ta inn på et hotell for natten, og litt slitsomt å bære med seg kjøleskap/corny kegs rundt omkring...

Dessverre, hallen må tømmes på lørdag klokken 24. Den er bortleid neste dag og må være vasket og tømt søndag morgen.

Hehe, det kan bli spennende! :)
 
Har med madammen som medbrygger, så vi tar inn på hotell for natten. Satser på å få parkert i relativt umiddelbar nærhet, så får stæsjet stå i bilen over natten :)
 
Er mat for utstillere dekket, eller dekker vi det selv? Husker vi fikk mat på Oslomesterskapet. Har aldri vært med på PF før.
 
Bård skrev:
Det får du nemlig bare i Gamlebyen i september :skitbra:

Og på IKT-NM hos Bouvet! Men jeg må innrømme at maten var bedre i Gamlebyen. :)
Hvilket minner meg på at vi må sette datoer for IKT-NM og Oslomesterskapet for 2014 så det ikke blir for tett på hverandre.
 
Prøver å sanke stemmer allerede ser jeg
men drit kult med ølsnack på mask
...uansett hvordan det måtte smake
 
Ikke lenge igjen nå. Tenkte å stikke bort på Peppes etter rigging, for å drikke ordentlig øl og spise industri pizza. bare å henge med :)
 
Sikkert ikke rette plassen og spørre om dette med lurer bare på litt praktiske spørsmål  :p

Er det noe mulighet for å henge av seg vinterjakke der? siden det er friskt ute og blir kansje litt varmt inne med så mye folk på ett sted :p
Noen som vet hvor mange deltagere det er? :p
Ser alle bilettene er solgt, men noen som aner hvor mange som kommer? På Facebook står det jo bare at det kommer noen og 30 stykk :p

På forhånd takk for svar :D

Vi sees i kveld, ser virkelig frem til dette :D
 
Det har vært dårlig med garderobe der tidligere, men kanskje det er bedre i år..?
 
Sitter med madammen på Peppes nå, etter å ha parkert bilen i umiddelbar nærhet til Kanonhallen. Kald Brooklyn lager og pizza på vei. Så er det bare å vente til dørene åpned! :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Til arrangementskomiteen: takk for et supert arrangement!

Til de som var innom og smakte på vårt øl og kjeks: tusen takk for mange hyggelige tilbakemeldinger!

En god 21. plass med fire ubrukte poletter i lomma ga både corny-keg og mersmak! :) Spesielt hyggelig å få satt noen fjes på folk i forumet! Takk for en flott kveld!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Tilbake
Topp