Jo-Helge
Norbrygg-medlem
Heisann lurer på om jeg har bæsjet godt på leggen her nå. Driver med sukkerkarbonering på corneliusfat for første gang. En dobbel ipa ble tappet på fat for 8 dager siden og en festbier for ett døgn siden. Begge gangene brukte jeg halv dose sukker i forhold til flasking da det sto det i oppskriften. Men jeg hadde ikke fått med meg at man burde flushe ut O2en,eller legge på co2 trykk. I paniken som skjedde når jeg oppdaget dette idag har jeg både flushet og lagt på 3 bars trykk nå (står i rom temp). Virket til å ha bygget seg opp ett ganske godt trykk i ipaen som hadde stått en stund. Noen som har innvendinger mot dette, eller mener jeg bør gjøre noe annet for å redde disse bryggene som var tenkt å serveres i mitt bryllup? Eller har eg 40 liter ubrukelig øl?
Det vil som oftest gå bra.
Sent from my iPhone using Tapatalk