Har aldri brukt starsan på en starter. Koker i erlenmeyer kolbe, og dampen vil drepe det meste.Gjærstarter:
Ett par kjappe spørsmål.
Gjelder dont fear the foam regelen i denne settingen også?
Og hvor analt er det egentlig med rensligheten? Vasket ned kjøkkenbenken med klor og brukte starsan til den store gullmedaljen.
Alt virket å være så sjokkerende enkelt, så lurer på hvorfor vi ikke har gjordt dette før...
Hvordan skal ølet egentlig se ut etter en ukes lagring på flasker. Jeg har et kompakt, hvitt lag i bunnen av hver flaske som ikke rører på seg når jeg beveger litt på flasken.
Phew. Da kan jeg fremdeles leve i håpet om et godt førstebrygg. Takk for svar.Høyrest normalt ut de
Du vil bumpe opp og noke ja, men vil nok ikkje få noke meir fylde i ølet av sukkeret. Gjæra vil ete alt det kvite sukkeret som vil kun resultere i meir alkohol å ingen munnfølelse. Neste gong vil eg råde deg til å bruke DME istaden, eller koke det lenger.