erikraude
Norbrygg-medlem
Skal brygge et par øl til et selskap rundt sthans. En pils og en apa, ser det ut til å bli. Har iogforseg en pils som er ferdig nå, og vurderer å bare bruke den, siden jeg syns 34/70 ga et skuffende maltpreg, og isåfall er den i det minste ganske salgbar til massene, vil jeg tro, men isåfall trenger jeg en ny til meg selv.
Tenkte å prøve Imperial yeast, siden jeg har lyst til å legge igjen litt penger hos ila hjemmebrygg for å øke sjansene for å holde dem gående, men kjenner ikke til denne gjæra. Har vært veldig fornøyd med 833 til alt av lagere, men vurderte å prøve L17 fra Imperial som visstnok tilsvarer wlp860. Noen som har erfaringer å dele om denne gjæra?
Til en apa har jeg pleid å bruke us05, og den er jo fryktelig grei å ha med å gjøre, men gjør jo veldig lite ut av seg. Jeg vurderte å prøve noe litt mer spennende fra Imperial, og så på A04. Noen som har prøvd den og kan gi noen innspill? Evt andre gode forslag? Ikkenoe uklar humlejuice med papaya og ananas her, vi snakker grapefrukt og annen sitrus, ganske bitter og leskende.
Tenkte å prøve Imperial yeast, siden jeg har lyst til å legge igjen litt penger hos ila hjemmebrygg for å øke sjansene for å holde dem gående, men kjenner ikke til denne gjæra. Har vært veldig fornøyd med 833 til alt av lagere, men vurderte å prøve L17 fra Imperial som visstnok tilsvarer wlp860. Noen som har erfaringer å dele om denne gjæra?
Til en apa har jeg pleid å bruke us05, og den er jo fryktelig grei å ha med å gjøre, men gjør jo veldig lite ut av seg. Jeg vurderte å prøve noe litt mer spennende fra Imperial, og så på A04. Noen som har prøvd den og kan gi noen innspill? Evt andre gode forslag? Ikkenoe uklar humlejuice med papaya og ananas her, vi snakker grapefrukt og annen sitrus, ganske bitter og leskende.