LarsUlv
Norbrygg-medlem
Du skal i alle fall kjøle raskt ned til under 80 grader slik at DMS ikke dannes.@Holmentoppen 0 humla. Hive i ved kokeslutt og kjøle? Ingen hopstand eller noe. Go gammeldags: Skru av, kjøl ned?
Du skal i alle fall kjøle raskt ned til under 80 grader slik at DMS ikke dannes.@Holmentoppen 0 humla. Hive i ved kokeslutt og kjøle? Ingen hopstand eller noe. Go gammeldags: Skru av, kjøl ned?
Ja, det fungerer bra@Holmentoppen 0 humla. Hive i ved kokeslutt og kjøle? Ingen hopstand eller noe. Go gammeldags: Skru av, kjøl ned?
Brygger du kanskje på BB30A og har glemt å sette bryteren på 2?Ja, tiden får vise... hadde malten oppi, noe skjedde, ingen vet hva, men en eksterne temp.måleren viste 80 grader. Bryggemaskinens viste langt over 70!!!
Måtte til slutt ha i 8 liter kaldt vann for å få den ned. Den tok 5 min, så nå får det gå som det går...
Denne dagen var for perfekt for at ikkje en tabbe også skulle blomstre...
Usikker. Alltid tenkt den var gen 2-3. Hvordan kan eg sjekke det?Brygger du kanskje på BB30A og har glemt å sette bryteren på 2?
Ja, det er vel anbefalt. Jeg liker ikke at den blir for dvask, så jeg sikter mot 2.2.2,0 CO2 Vol på Imperial Stout, er det omtrent der det bør ligge?
Du får sende de en melding om en dryg times tid og spørre.Noen som veit hvor lenge bryggselv Hasle har åpent i dag? Sånn i tilfelle jeg finner ut at jeg vil hive meg rundt og sette en batch.
De har åpent til 18.Noen som veit hvor lenge bryggselv Hasle har åpent i dag? Sånn i tilfelle jeg finner ut at jeg vil hive meg rundt og sette en batch.
Vestbrygg har i alle fall: Trisodiumphosphate 100gHar kjøpt en Brew bucket. Det anbefales en "pre-clean" før første gangs bruk med "Tri-Sodium Phosphate". Hva er det, hvor får jeg tak i det, og går det like greit med PBW?
De gjorde jammenmeg en god jobb med å tåkelegge det der....De har åpent til 18.
Bryggselv anbefalte zalo da jeg kjøpte min, og det fungerte helt greit.Har kjøpt en Brew bucket. Det anbefales en "pre-clean" før første gangs bruk med "Tri-Sodium Phosphate". Hva er det, hvor får jeg tak i det, og går det like greit med PBW?
Pbw er ikke like bra. Kjøpte et polsinellikar som måtte ha grundig renhold med trisofiumfosfat. To batcher havnet i do etter bare pbw. Det løsnet sveiserester i løpet av gjæringa. Trisodiumfosfat gjorde susen hos meg isllefallHar kjøpt en Brew bucket. Det anbefales en "pre-clean" før første gangs bruk med "Tri-Sodium Phosphate". Hva er det, hvor får jeg tak i det, og går det like greit med PBW?
Har kjøpt en Brew bucket. Det anbefales en "pre-clean" før første gangs bruk med "Tri-Sodium Phosphate". Hva er det, hvor får jeg tak i det, og går det like greit med PBW?
Ah, selvfølgelig... D'OH! Det ble PBW, zalo og star san et par timer i går. Får håpe ølet som er oppi der nå ikke får med seg masse sveis og poleringsolje.
Bare gni litt grundig rundt nedi der med en hvit klut. Hvis den fortsatt er like hvit etterpå, trenger du ikke bekymre deg.Ah, selvfølgelig... D'OH! Det ble PBW, zalo og star san et par timer i går. Får håpe ølet som er oppi der nå ikke får med seg masse sveis og poleringsolje.
Hvorfor må dette skje idag med 4 fulle fat?
Er meningen at jeg skal lide hele fredag slik som Jesus?
Sent from my iPhone using Tapatalk