I disse corona-tider så har det blitt fullstendig kaos på butikkene og så godt som alle pakker med gjær har blitt revet fra butikkhyllene.
Hjemme har jeg 1 pakke med "Idun Mors hjemmebakte" som kan brukes til mye rart sånn som brød, pizza, boller osv.
I tillegg har jeg masse stæsj (magnetrører og alt som hører med) som kan brukes for å lage mer gjær.
Noen som har forsøkt å dyrke opp vanlig gjær? Vil det overhode fungere eller er det bedre å kjøre på med surdeigsstarter osv?
Akkurat nå kjenner jeg at jeg angrer på at jeg solgte speidelen og ikke kjøpte inn nytt bryggeri før jeg havnet i karantene..
Hjemme har jeg 1 pakke med "Idun Mors hjemmebakte" som kan brukes til mye rart sånn som brød, pizza, boller osv.
I tillegg har jeg masse stæsj (magnetrører og alt som hører med) som kan brukes for å lage mer gjær.
Noen som har forsøkt å dyrke opp vanlig gjær? Vil det overhode fungere eller er det bedre å kjøre på med surdeigsstarter osv?
Akkurat nå kjenner jeg at jeg angrer på at jeg solgte speidelen og ikke kjøpte inn nytt bryggeri før jeg havnet i karantene..