Fyldig butikk-stout. Blir bra detTakk for svar. Målinga vart lik med trub ja. Her får eg svi for mesketabben. Stout på 4.7 % får fungere.
Normalt sett anser jeg ikke dette som problem, de får tingene jeg har som skal i støpsel brukes bare på dagtid, mens vi er hjemme. Dette er jo litt anderledes, spesielt siden dette skal så med støpsel i 24/7 i 14 dager eller hvor lang tid gjæringen tar.generelt skeptisk til ting fra ali som skal i støpsel men...
Er det baderomsvifte skal den vel ha minimum ip44 sertifisering. Altså at den tåler en god del fuktighet og vannsprutNok eit dumt spørsmål frå meg: me fekk akkurat installert ny baderomsvifte hos oss, og eg fekk ein idè om å flytte bryggeprosessen inn ditt av praktiske hensyn. Men spørsmålet er om ei slik vifte har godt av/tåler damp frå vørter? Badet har ikkje vindauge.
Det finnes en nettside med varsel på alle produkt som det er funnet feil på og solgt i Norge. Husker ikke navnet på den siden nå, men hjelpe meg så mye som er brannfarlig osv.... Det var så mye at jeg orket ikke å lese gjennom alt.Normalt sett anser jeg ikke dette som problem, de får tingene jeg har som skal i støpsel brukes bare på dagtid, mens vi er hjemme. Dette er jo litt anderledes, spesielt siden dette skal så med støpsel i 24/7 i 14 dager eller hvor lang tid gjæringen tar.
Når det er sagt har vi nok noen ganger naiv tiltro til at kvalitetskontrollen fungerer bra på alt det som selges over disk i Norge.
Ikea trekker tilbake knekkebrød – inneholder giftig gass
Ikea trekker tilbake 3.845 pakker med flerkornsknekkebrød som er solgt i Norge. Det er påvist den giftige gassen etylenoksid på sesamfrøene i knekkebrødene.www.aftenposten.no
Farlige elektriske produkter
Farlige elektriske produkter tilbakekalles fra markedet, og ilegges omsetningsforbud. Sjekk jevnlig listen og hold produktene dine trygge.www.elsikkerhetsportalen.no
Nok eit dumt spørsmål frå meg: me fekk akkurat installert ny baderomsvifte hos oss, og eg fekk ein idè om å flytte bryggeprosessen inn dit av praktiske hensyn. Men spørsmålet er om ei slik vifte har godt av/tåler damp frå vørter? Badet har ikkje vindauge.
Ante meg at det kunne bli eit problem ja. Eg får nesten berre koble frå brannalarmane og teste eit brygg.
Kokehatt og ventilasjonsrør ut vinduet hvis du brygger inne. Det renner av veggene uten riktig dimensjonert avtrekk eller dampkondensator.Ante meg at det kunne bli eit problem ja. Eg får nesten berre koble frå brannalarmane og teste eit brygg.
jeg ville svartelista allt som har med Mangrove Jack å gjøre. S-23 er relativt tilgivende og lager veldig klart øl. Naboen sverger til denne og brygger i garasja si der varmepumpa holder ca 15C. Det blir helt ok øl ut av prosessen hans selv om det er litt for pragmatisk etter min mening.Rehydrert 20 gram M84 gjær
Hvor brygger du nå? Det enkleste er å trille vekk komfyren og koke på kjøkkenet, under kjøkkenvifta. Forutsatt at kjøkkenvifta er kraftig nok, og at du gidder å tørke vekk litt kondens, er det en suveren måte å brygge inne på.Nok eit dumt spørsmål frå meg: me fekk akkurat installert ny baderomsvifte hos oss, og eg fekk ein idè om å flytte bryggeprosessen inn dit av praktiske hensyn. Men spørsmålet er om ei slik vifte har godt av/tåler damp frå vørter? Badet har ikkje vindauge.
Jeg vil tro det …Eg gjorde ei måling no utan trub. Får 1.030. Skuffande. Skulle vere 1.016. Men eg trur eg veit årsaka: det skjedde ein feil med meskinga. Me dobbeltmeska, og andre runden så meska det på 76 grader og sakte nedover den fyrste halvtimen. Kan dette vere årsaka? Det var ein bryggetabbe av oss.
Eg brygger på kjøkenet i dag med bryggemaskina rett ved eit vindauge, og blåser dampen ut med ei ståande vifte. Har fungert bra.Hvor brygger du nå? Det enkleste er å trille vekk komfyren og koke på kjøkkenet, under kjøkkenvifta. Forutsatt at kjøkkenvifta er kraftig nok, og at du gidder å tørke vekk litt kondens, er det en suveren måte å brygge inne på.
Trodde at hvis man la CO2 flaskene i Fryseren eller veldig kaldt så får man mer plass til CO2 i Gass flaskene?
Ja, men det vil være farlig dersom strømmen går eller du tar flasken ut og lar den nå romtemperatur. Om du fyller flasken med 20 bar ved -20 grader tilsvarer det 450 bar ved +20 grader. Normal praksis mener jeg er å ikke fylle CO2 flasker mer enn 0.75 kg per liter flaskevolum, da er 250 bars flasker regnet som trygge å oppbevare opptil +40 grader.Trodde at hvis man la CO2 flaskene i Fryseren eller veldig kaldt så får man mer plass til CO2 i Gass flaskene?
Det er hva BS forteller meg, men om alle andre faktisk får fylt de romtemperert flaskene sine til 4kg, mens jeg kun får 2,45kg på det meste så må en jo spørre seg selv hvorfor.Trodde at hvis man la CO2 flaskene i Fryseren eller veldig kaldt så får man mer plass til CO2 i Gass flaskene?
Om det er fysikk eller ikke, så betaler du jo kilospris på BS-150 kr pr. kg. sist jeg var der.Det er hva BS forteller meg, men om alle andre faktisk får fylt de romtemperert flaskene sine til 4kg, mens jeg kun får 2,45kg på det meste så må en jo spørre seg selv hvorfor.
Skal på BS på tirsdag, så har tenkt å spørre da. Ærlig talt så forstår jeg det ikke, og jeg har heller ikke fått svar her på forumet, hverken hva BS tjener på å ikke fylle flasken min, eller hva som gjør at de ikke kan fylle den full.