Nordlands
Norbrygg-medlem
Jeg bruker et excel-ark, som jeg også brukte til oppskrift og bryggelogg før jeg oppdaget Brewfather, til å planlegge innkjøp til de opptil 10 neste bryggene. Dette resulterer i at jeg nå har 21 sorter malt og 27 sorter humle i hus, men siden jeg brygger bare 10-15 liter batcher er det utenom et par sorter basemalt og IPA-humle maks 1kg av hver maltsort og 100g av hver humle. Har da ganske stor frihet til å brygge en av de 5-10 oppskriftene jeg har notert og har gjær, humle og malt til, eller lage en liknende variasjon med f.eks. annen sort humle.
Har begynt å gjenbruke slurry fra "rene" brygg. Gjenbrukte WLP566 i to saison og en belgisk dobbel med hell i vår, og W-34/70 i en pils og en bayer i høst (med litt mindre hell).
Har begynt å gjenbruke slurry fra "rene" brygg. Gjenbrukte WLP566 i to saison og en belgisk dobbel med hell i vår, og W-34/70 i en pils og en bayer i høst (med litt mindre hell).