Mc.
Norbrygg-medlem
Har et spørsmål om karbonering.
På jobb har vi et tappetårn med et fat og kjøling på vei til kranen.
Tappetårnet står på hjul og trilles ut av veien når det ikke er i bruk. Må kanskje nevne at det er alkoholfritt øl.
Hvordan er det med trykk på fatet når det til vanlig står i romtemperatur. - Noen ganger trilles det inn i et lager der det er litt kjøligere. Stuerten plages med at ølet skummer mye noen ganger og truer med å ta bort tappetårnet og kjøpe øl på flasker istedet Noe som selvsagt ikke må skje. Jeg vet at norgesmester i lys ale @Fredrik Johnsen skal hit på jobb om et par rotasjonen og da burde det være i orden,he he.
Noen som har noen gode tips om dette?
Jeg sa til stuerten at han burde ha fatet i kjølerommet fram til det skal brukes, men er det et godt råd?
Edit.
Legger ved 2 bilder.
På jobb har vi et tappetårn med et fat og kjøling på vei til kranen.
Tappetårnet står på hjul og trilles ut av veien når det ikke er i bruk. Må kanskje nevne at det er alkoholfritt øl.
Hvordan er det med trykk på fatet når det til vanlig står i romtemperatur. - Noen ganger trilles det inn i et lager der det er litt kjøligere. Stuerten plages med at ølet skummer mye noen ganger og truer med å ta bort tappetårnet og kjøpe øl på flasker istedet Noe som selvsagt ikke må skje. Jeg vet at norgesmester i lys ale @Fredrik Johnsen skal hit på jobb om et par rotasjonen og da burde det være i orden,he he.
Noen som har noen gode tips om dette?
Jeg sa til stuerten at han burde ha fatet i kjølerommet fram til det skal brukes, men er det et godt råd?
Edit.
Legger ved 2 bilder.
Vedlegg
Sist redigert: