Hveteøl:
50/50 Pils og Hvete med 5% Carapils
Kokte 60min med Haller Hers
Gjæren har jeg ikke loggført :-( Helt sikker på at det var en tørrgjær, og tror det var BAVARIAN WHEAT M20.
Gjæret på 21 grader i 14 dager.
Kølsch:
90% Pilsner
10% Vienna
Kokt 60min med Haller Mitt og Irish moss
Gjær var US-05
Gjæret på 13 grader i 17 dager.
Disse har vært gjæret på samme (som var helt nytt da) Speidel 30L kar. De andre batchene mine har vært gjæret på diverse andre kar.
Mulig at det er en sammenheng der? Karet ble vasket med PWB(?) før begge gjæringene.
Har ikke loggført noe avdampning.
50/50 Pils og Hvete med 5% Carapils
Kokte 60min med Haller Hers
Gjæren har jeg ikke loggført :-( Helt sikker på at det var en tørrgjær, og tror det var BAVARIAN WHEAT M20.
Gjæret på 21 grader i 14 dager.
Kølsch:
90% Pilsner
10% Vienna
Kokt 60min med Haller Mitt og Irish moss
Gjær var US-05
Gjæret på 13 grader i 17 dager.
Disse har vært gjæret på samme (som var helt nytt da) Speidel 30L kar. De andre batchene mine har vært gjæret på diverse andre kar.
Mulig at det er en sammenheng der? Karet ble vasket med PWB(?) før begge gjæringene.
Har ikke loggført noe avdampning.