Siden dette er to Kölsch gjær og en standardgjær, ville jeg ha blandet litt rett i flaska.
Tapp 80% av hver dunk som de er, og lek litt med resten 'for science'. Jeg ville muligens ha lagt karboneringen litt lavere på 'sciece' flaskene, karbonert dem trygt i en balje og ikke latt dem stå i mange mnd. Siden det er 'for science' er det ikke viktig at de smaker godt

Men til slutt... jeg er usikker på hva du ønsker å lære. Det er mye lærdom og hente fra splittbatcher med forskjellige gjærstammer som ditt opprinnelige forsøk. Det er mindre å hente fra gjærblandinger siden du aldri vil kunne gjenskape lærdommen i en dunk. Da må du blande igjen. Dette kan du lett oppnå med å blande to øl med forskjellig gjær direkte i glasset i ettertid. Da kan du også utføre mye flere blandingsforhold eksperimenter.
Mitt råd: fullfør opprinnelig eksperiment med splittbatch og bland deretter i glasset i ettertid