Ja, det virker rart. Først gjære i to uker, omstikke og gjære videre i 10 dager, og så lagre det i 7 dager (Som jo ville være nøyaktig det samme som sekundergjæring i 17 dager). Gjæringsprossesen er som du nok har opplevd langt kortere enn dette i de fleste tilfeller, ikke 27 dager som i denne oppskriften.
Jeg lurer kanskje på om de har bakt ettergjæringstiden inn i lagringstiden, for oppskriften sier jo ikke hvor lenge de skal gjære på 21.1c. Eller mener de at skal flaske på 21.1c, så ettergjære i 30 dager på 15c?
Stusset også på denne tidligere, da de har tatt utgangspunkt i effektivitet på 72%, det er det laveste jeg har sett i en oppskrift (har ikke lest gjennom så mange for øvrig).
Jeg lurer kanskje på om de har bakt ettergjæringstiden inn i lagringstiden, for oppskriften sier jo ikke hvor lenge de skal gjære på 21.1c. Eller mener de at skal flaske på 21.1c, så ettergjære i 30 dager på 15c?
Stusset også på denne tidligere, da de har tatt utgangspunkt i effektivitet på 72%, det er det laveste jeg har sett i en oppskrift (har ikke lest gjennom så mange for øvrig).