Steinar Huneide
Norbrygg-medlem
Frostvakta? Det er ikke effektjustering, men termostat. Minimum er +5C og maksimum så varmer den til +35C.Min har effektjustering, skrur jeg den helt ned er det ikke mye den gir.
Frostvakta? Det er ikke effektjustering, men termostat. Minimum er +5C og maksimum så varmer den til +35C.Min har effektjustering, skrur jeg den helt ned er det ikke mye den gir.
Den har to brytere. Den andre er termostat.Frostvakta? Det er ikke effektjustering, men termostat. Minimum er +5C og maksimum så varmer den til +35C.
Hvor har du kjøpt den?Den har to brytere. Den andre er termostat.
Hvor har du kjøpt den?
Nå høres dere så sikre ut at jeg blir usikker på egen hukommelse. Kanskje jeg husker feil? Jeg har jo ikke brukt den på årevis, og hvor jeg kjøpte den er forlengst glemt. Husker jeg alltid kunne legge hånda på den, ihvertfall. Nei, her er det bare å legge seg flat og innrømme manglende kunnskap om egne eiendeler.Kan du linke den du har?
Vis vedlegget 75141
Funker perfekt. Har to stkKan du linke den du har?
Vis vedlegget 75141
Jepp. Det funker veldig bra. Setter du på en slange med diptube på den andre kan du kjøre lukket overføring til fat.Jeg har en Fermzilla flat bottom. Den skal ikke brukes under trykk. Men jeg har allikevel lyst på et sånt lokk som følger med all-rounderen, for muligheten til å bruke ball lock koblinger til lukket overføring. Hvis jeg setter på to ball lock-porter på lokket så antar jeg at det blir helt tett. Men om jeg så klikker på en slange som går ned i noe star san så er det åpent for blowoff ikke sant?
Ser nå at det koster nesten like mye å kjøpe lokk med alle deler som en all rounder koster... Lurer på om jeg får plass til all rounderen i sin laveste konfigurasjon.Jepp. Det funker veldig bra. Setter du på en slange med diptube på den andre kan du kjøre lukket overføring til fat.
Jeg har 51cm å gå på...Tyngdekraft går bra. Trenger litt starttrykk for å få ølet opp til vendepunktet på slangen. Deretter gjelder hevertprinsippet. Allrounder bygger 54 cm inkl blowoff.
Da skal jeg være rimelig trygg på at de har blitt behandla fornuftig, sånn at de ikke er ripa innvendig.Du får kjøpt de ‘gamle’ flat bottom billig på Finn.no
Enig, men det er et godt tips for billige lokkDa skal jeg være rimelig trygg på at de har blitt behandla fornuftig, sånn at de ikke er ripa innvendig.
Jeg ville i hvert fall ikke cold crasha et øl som måler 1.030. Hvis de deler skap så ville jeg bare venta. Er det forskjellig volum og/eller forskjellig mengde gjær i disse?Totalt forskjellig gjæring på to batcher.
Den 30 okt, brygga jeg to like Bohemian Pilsner batcher. Satte dem i samme fermskap som de tre siste dasger har økt temp fra 10 til 13, 17 og i dag 19 gr. Målte OG på dem i dag og den ene bobler så det står etter og vste ferdig ferm ca 1008 mens den andre lå fortsatt på 1030. Dem skulle over på coldcrash i morgen. Skal jeg bare la dem bli og avente CC til begge er nede på ferdig ferm ?
Er spent på hva folket anbefaler meg.
Jeg har opplevd det samme med to gjæringskar i samme skap, det nederste får dårligere utgjæring enn det øverste, så det har jeg slutta med. Det må være på grunn av forskjell i temperatur oppe og nede, kan ikke tenke meg en annen årsak.Totalt forskjellig gjæring på to batcher.
Den 30 okt, brygga jeg to like Bohemian Pilsner batcher. Satte dem i samme fermskap som de tre siste dasger har økt temp fra 10 til 13, 17 og i dag 19 gr. Målte OG på dem i dag og den ene bobler så det står etter og vste ferdig ferm ca 1008 mens den andre lå fortsatt på 1030. Dem skulle over på coldcrash i morgen. Skal jeg bare la dem bli og avente CC til begge er nede på ferdig ferm ?
Er spent på hva folket anbefaler meg.