Grei kone!Takk igjen.
Litt research hjeme på nettet lærte meg at Columbus også heter Zues eller Tomahawk. Kona mi stakk innom butikken og de hadde det! Cara Malt av samme EBC kjøpt også. Glede meg til lørdag...
Bør ha minimalt å si.Hei...har et spørsmal. Har regnet litt feil og skal være bortreist på beregnet "tappedag". Lurer på p.g.a tørrhumling med denne oppskriften, er det uheldig dersom ølet sitter et par dager lengre i gjæringskaret?
1-1,5mnd etter flasking begynner den allerede å miste humle, så her er det bare å dele mens den er best...det er det som er problemet, deler for mye å drikker opp alt, å på slutten smaker det enda bedre. å angrer på at jeg ikke var mer sparsom.
men men bare å brygge mer som du sier.
Hopstand: Under 79 grader. 1/2 1 min humle flameout, resten under 79 grader.
Graver denne opp fra dypet, for å stille et spørsmål. Simcoe og Centennial ved flameout, er det ikke bedre å kjøre det i wirlpool ved 70 grader? Tenker jo at over 4gr/liter med 12%AA i kokingen blir bittert nok!