Anders_1979 skrev:Nå blir det liv i gryta, går i investering av denne: http://www.rk-smia.no/produkter/koketopper/2454-krabbekoker.html?flypage=flypage-ask.tpl
Anders_1979 skrev:Nå blir det liv i gryta, går i investering av denne: http://www.rk-smia.no/produkter/koketopper/2454-krabbekoker.html?flypage=flypage-ask.tpl
Bjarte H skrev:Anders_1979 skrev:Nå blir det liv i gryta, går i investering av denne: http://www.rk-smia.no/produkter/koketopper/2454-krabbekoker.html?flypage=flypage-ask.tpl
Den fungerer fint den, men ikke med regulatoren som følger med. Jeg bruker en slik til krabbekoking og har da en regulator med trinnløs justering opp til 2 bar. Med standardregulator får du maks trykk ut på 30mbar (0.03bar), da går det fryktelig seint. Med 2 bar derimot, da kan du svi av det meste Den heter jumbo ett eller annet og brukes av taktekkere. Tror den kostet rundt 300,- på Proff(?).
Ja. Det kan manErlendso skrev:Eller kan man stille den inn perfekt og bruke en fornuftig mengde gass?
Anders_1979 skrev:Synd å høre at du ikke har hatt noe god erfaring med blussen, tror jeg skal prøve den uansett. Ønsker minst mulig styr med elementer så da synes jeg dette er en fin erstatning. Hvis den jeg ikke har valgt ut er noe god, er det noen andre som har forslag til en annen som fungerer bedre?
Bård skrev:Du bør ha kran!
Stikk innom meg, så kan vi ta en prat, og du kan få se på mine labbdunker. Jeg er veldig fornøyd med hvordan de ble.
Send PM for tlf nr.
Personlig synes jeg autohevert bare er koselig. Hvis jeg hadde vørterpumpe hadde jeg nok gått for kran, foreløpig sitter jeg på en motstrømskjøler jeg ikke får brukt.Bård skrev:Har prøvd 30 litersbøttene uten kran. Konklusjon: aldri mer hevert! Dessuten har min erfaring vist at gardeniakoblinger (fås nå i aluminium på BT) i kombinasjon med kuleventiler er optimalt. Brått fikk jeg et fleksibelt bryggeri med kun 2 bøtter. Blir nok likevel ei bøtte til etterhvert, som dedikert HLT.