Har nettopp fått kjøpt meg ett fat (det blir garantert flere) og synes jeg fikk ett bedre øl av å karbonere på fat kontra å karbonere på den vanlige måten med sukkerlake. Vet ikke om det bare var tilfeldig. Var derfor jeg tenkte tanken med å karbonere på fat og overføre det på flasker i etterkant.
Og det er hvor lenge det bør stå på fat jeg er ute etter. Eller om det ikke er lurt i det hele tatt...
Det er en litt modifisert utgave av Andrimne Old Ale på 6.7%.
Håpet var å gjemme det i kjelleren for å ta det frem til jul, men sannsynligheten for at det vil være langt mindre til jul er stor.
Er kanskje litt sent ute også.
Sent fra min SM-G925F via Tapatalk
Og det er hvor lenge det bør stå på fat jeg er ute etter. Eller om det ikke er lurt i det hele tatt...
Det er en litt modifisert utgave av Andrimne Old Ale på 6.7%.
Håpet var å gjemme det i kjelleren for å ta det frem til jul, men sannsynligheten for at det vil være langt mindre til jul er stor.
Er kanskje litt sent ute også.
Sent fra min SM-G925F via Tapatalk