Tråden for dumme spørsmål.

Heisan
Skulle den linken omhandle info om lagring av øl?
Får opp noe om røde blod celler når jeg trykker på linken. Er det bare jeg som får det?


Sent fra min SM-G925F via Tapatalk

Hehe! Jeg trykket på linken igjen, og ja for meg så får jeg opp relevante svar. Kanskje google handler slik at de tenker litt for seg selv mtp tidligere søkehistorikk, jeg vet ikke. Men når jeg trykker på den linken så får jeg relevante svar mtp det å lage en en WV12.

Men jeg hadde visst nok en stavefeil i søket. Selv om resultatene jeg fikk var riktige. Google rettet meg opp til dette:

https://www.google.no/search?q=cell...-b-ab&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=mkaQWq6rHsuwX7HTnvAJ
 
Nope :) var bare en skriveleif... Rart han andre kom til blodceller eller noe..
Får fortsatt opp om røde blod celler... [emoji23][emoji23] Skal Google selv og se hva jeg finner ut. [emoji106]
b02a2e97d98daf4f0d16f1f48add4c94.jpg


Sent fra min SM-G925F via Tapatalk
 
Er vell anbefalt og bruke begge pakkene om ølet er over 5%.

Jeg brukte begge jeg fikk på Lucky Jack settet, som skulle bli 4,7%
Endte på rundt 5% da :p
 
Hei.
Jeg brygget et "New Zealand Pale Ale" fra et sånt ferdig ekstrakt-sett. Etter flasking lot jeg ølet stå en uke i et varmt rom - 23 grader tenker jeg. Er det dumt med tanke på usmak?
 
Hei.
Jeg brygget et "New Zealand Pale Ale" fra et sånt ferdig ekstrakt-sett. Etter flasking lot jeg ølet stå en uke i et varmt rom - 23 grader tenker jeg. Er det dumt med tanke på usmak?

"La flaskene stå ca 5 dager i romtemperatur før de sette kjølig for videre lagring.". - Hentet fra Ølbrygging.no sin egen instruks for New Zealand Pale Ale. Helt problemfritt å la de stå en uke.
 
Hei.
Jeg brygget et "New Zealand Pale Ale" fra et sånt ferdig ekstrakt-sett. Etter flasking lot jeg ølet stå en uke i et varmt rom - 23 grader tenker jeg. Er det dumt med tanke på usmak?
Med flasking, mener du karbonering? I så fall er det ingen problem med romtemperatur for ettergjæring. De vil sannsynligvis trenge en uke til. Ellers er det ikke å anbefale oppbevaring i romtemperatur over lengre tid, men en kort uke skaper ikke fatale usmaker.
 
Kom igjen, bare åpne ølet ditt og smak :beercheers:

Vi har alle åpnet flasker "for tidlig", spesielt som fersk brygger.
Det offisielle uttrykket er karboneringstest. :cool:

Du kommer kanskje til å syns det er litt lite kullsyre, og så smaker det helt herlig!

Jeg føler at dette er småironisk og at jeg egentlig ikke bør åpne :p
 
Jeg føler at dette er småironisk og at jeg egentlig ikke bør åpne :p
Nei. Det er helt alvorlig ment.
Åpne en flaske og smak.

Noen av oss driver med dette ganske ofte, for å finne ut hvordan ølet utvikler seg under karboneringspgerioden og finne ut når det er bra og ølet kan settes kaldt.

Ikke noe ironi altså. Men det er kjekt å se på andre ferske bryggere og huske tilbake på hvor utrolig utålmodig man var når de første bryggene stod til modning.
 
Tilbake
Topp