Det var M20 ja. Så du rager fremdeles like høyt/lavt over bakken.![]()
Flaks, bør egentlig slutte med den type gambling.
Det var M20 ja. Så du rager fremdeles like høyt/lavt over bakken.![]()
Enig, men ved 22 grader tar det gjerne litt lenger tid.Vanligvis bra med futt i mine allerede to-tre dager hvis det er såpass varmt på stua som det har vært siste ukene.
Dvs at du som regel karbonerer varmere?Enig, men ved 22 grader tar det gjerne litt lenger tid.
Litt. 23-24 grader.Dvs at du som regel karbonerer varmere?
Litt. 23-24 grader.
Vil teste en liten 15 liter IPA på ekstrakt og spraymalt, med ekuanot og idaho, hvordan ville dere brukt humlen, halvblandet for hver tilsetning eller separert ?
Når det er 30 i skyggen ute så blir det varmt, men nå skal tempen ned 5 grader i følge yr, yr er jo viktig, mangler bare jærtegnHvis du bruker sukker så er det vel greit. Selv om humla nok ryker en smule.
Har du noen gode tips til humler for IPA ?Jeg ville kjørt 50/50 men det er fordi det er slik jeg humler selv med ganske like humler. Noen komboer får et helt annet forhold. Kjenner ikke Idaho forsåvidt,bare lest om den.
Har du noen gode tips til humler for IPA ?
Kan gjerne ha sitrus med ikke mandarin, mosaic var god men lite ettersmak, blandet simco og amarillo, det ble sådær, men nå vet jeg ikke hvilken humle som trakk ned, tar tid dette![]()
Du skal kjøpe mercedes , den var lettTja, har du noen gode tips for hvilken bil man bør kjøpe?
Sorry ræva svar, men det er der liksom. Det spørs mye på prosessen din og hva du får ut av det.
Du skal kjøpe mercedes , den var lett
Jeg vet vi er der, men likevel
![]()
Da kan jeg teste amarillo med ekuanot, den skal være nær Citra, og jeg har mye av den, og mandarin var det jeg ikke vil haHaha, du er en av de ja. Stolt eier av 0.4% av mercene som ruller rundt i fylket f.eks
Hvis du er så bastant så kan jeg si Amarillo/Citra. Det er en enkel og veldig standard combo, og safe bet. Noe mandarin kan du få hvis det er en god Amarillo du får tak i.
Da kan jeg teste amarillo med ekuanot, den skal være nær Citra, og jeg har mye av den, og mandarin var det jeg ikke vil ha
Den jeg har til karbonering er singel ekuanot, det var også den første jeg brygget, og er den beste jeg har smakt.Flaskekarbonerer du ville jeg ikke vært redd for mandarin fra Amarillo. Den minner meg mer om ananas, mandarinen ville vært det lille på toppen synes jeg. Siden du nevner amarillo og ekuanot i samme øl, så ville jeg gjort en single hop ekuanot, den klarer å bære et øl alene. Jeg får mye grapefrukt av den tidlig iallefall, og så blir den mer av mye forskjellig jeg ikke vet hva heter engang, hvis du gir den litt tid. Jeg synes at den er så potent med sine attributter at den ofte skyver andre humler i samme øl (50/50) til side og ber de skjerpe seg.
Ekuanot og Citra synes jeg er ganske forskjellige.
Den jeg har til karbonering er singel ekuanot, det var også den første jeg brygget, og er den beste jeg har smakt.
Kan kanskje bare slå meg til ro med den