G
grabbis89
Hei brygget en weissbier igår, glemte da og ta OG før gjæring.
Kom på det idag når jeg våknet og tok en måling.
Brygget skulle havne på rundt 1.050 OG, var 1.044 nå 12-13 timer senere.
Gjæringen holder nå 20 grader.
Har ikke startet å boble i blow-off bøtta med star san.
Tror dere OG hadde vært høgere igår?
Eller er det umulig å sei?
Bruker forresten 2 pakker Mangrove Jack Bavarian wheat M20 gjær.
Kom på det idag når jeg våknet og tok en måling.
Brygget skulle havne på rundt 1.050 OG, var 1.044 nå 12-13 timer senere.
Gjæringen holder nå 20 grader.
Har ikke startet å boble i blow-off bøtta med star san.
Tror dere OG hadde vært høgere igår?
Eller er det umulig å sei?
Bruker forresten 2 pakker Mangrove Jack Bavarian wheat M20 gjær.