Kold Brygg
Moderator
Har fått brettinfeksjon i white IPA-en, jeg vet hvorfor og skjønner ikke hvordan jeg kunne være så naiv. Uansett, så er spørsmålet hva jeg gjør.
SG er nå 1.010. var 1.012 når jeg tørrhumlet på mandag.
Det smaker greit, men dette er ikke noe jeg kommer til å drikke mye av.
Det er uaktuelt å fate grunnet brett.
Vente til SG synker.
Flaske? Det er potensielle bomber dette. Dersom jeg flasker kan jeg bruke patentflasker, for enkelt å slippe ut trykk underveis.
Det er en IPA med en del humle, noe som øker faren for oksidering.
Glemme hele greia og dumpe.
SG er nå 1.010. var 1.012 når jeg tørrhumlet på mandag.
Det smaker greit, men dette er ikke noe jeg kommer til å drikke mye av.
Det er uaktuelt å fate grunnet brett.
Vente til SG synker.
Flaske? Det er potensielle bomber dette. Dersom jeg flasker kan jeg bruke patentflasker, for enkelt å slippe ut trykk underveis.
Det er en IPA med en del humle, noe som øker faren for oksidering.
Glemme hele greia og dumpe.