Dinside tester sirkulatorer.

Vet ikke hvordan de er bygget opp, men gjetter på at varmeelementene i disse har høy energitetthet for å få plass i de små boksene, og vil kunne svi vørteren? I tillegg skulle jeg tro at disse har noen små pumper som ikke er beregnet på kornrester, men rent vann?
 
Leste et eller annet sted på nettet for ei tid tilbake om noen som hadde prøvd. Konklusjonen var vel at det ikke var den beste ideen de hadde hatt, korna satt seg fast så de prøvde å lage et filter, men tempen varierte veldig. Sikkert fordi den er beregna på vann som ikke skal sirkulere gjennom en maltseng.
Men prinsippet bør funke, og jo mer sous vide-dippedutter som kommer framover, jo flere kule DIY-løsninger blir nok mulig.
 
Den funker nok greit til å holde riktig temperatur i en HERMS-beholder av noe slag, men tror ikke jeg ville brukt den til noe mer avansert. Den lille pumpa er kun beregnet på vann som ikke skal drikkes eller spises.
 
Tilbake
Topp