For høy gjæringstemperatur

Kom hjem fra ferietur i natt og så til min store frustrasjon at temperaturen på gjæringsbøtta mi (LCD termometer) lå på ca 27 grader. Brygget ble satt på 16 mai og holdt grei temp gjennom de første 5-6 dagene før jeg dro.
Litt usikker på hvor lenge denne høye temperaturen har vært men tipper en 4-5 dager.

Bare å helle ut i dass?

Gjærer med US-5
 
Bare å helle rett i kjeften.  Etter nødvendige prosedyrer selvsagt :)

The proof is in the pudding som de sier på film.
 
Thomassvendsen skrev:
Kom hjem fra ferietur i natt og så til min store frustrasjon at temperaturen på gjæringsbøtta mi (LCD termometer) lå på ca 27 grader. Brygget ble satt på 16 mai og holdt grei temp gjennom de første 5-6 dagene før jeg dro.
Litt usikker på hvor lenge denne høye temperaturen har vært men tipper en 4-5 dager.

Bare å helle ut i dass?

Gjærer med US-5

Blir øl av det :))
 
Ølet bør jo være utgjæret i løpet av fire dager, så det gjør fint lite om temperaturen har steget en del etter det.
 
Tilbake
Topp