1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Hvorfor kan jeg ikke redigere første innlegg i egen tråd?

En tråd i 'Om forumet' startet av andershf, 6 Jul 2014.

 1. Bernts

  Bernts
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Stavanger
  Her
  http://forum.norbrygg.no/threads/on...re-dine-egen-innlegg.23360/page-2#post-236113

  Ang styremøte i morgen, her har du noen innspill fra forumet sine medlemmer.
   
 2. Bjarte H

  Bjarte H
  Expand Collapse
  Dommer

  Bosted:
  Stavanger
  Da er vel styremøtet over, så hva ble det til?
   
 3. Bjarte H

  Bjarte H
  Expand Collapse
  Dommer

  Bosted:
  Stavanger
  ?
   
 4. Odland

  Odland
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Stavanger
  Det er satt ned en egen komité som skal behandle #redigeregate.

  Fortsettelse følger.

  ;)
   
  mholje, TorsteinO og Bjarte H liker dette.
 5. glennrlie

  glennrlie
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Svarstad
  ...micromanagement..?
   
 6. johanj

  johanj
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Rolig nå...:) vi skal ikke ha det på oss at vi gjør noe overilt;)

  Styret har fattet følgende vedtak:
  Styret ser medlemmenes behov for å redigere skrivefeil og misforståelser i sine innlegg. Som en prøveordning åpner vi for redigering i 48 timer, hvorpå eventuelle ønsker om slik redigering må sendes til moderator, som vurderer hvert enkelt tilfelle.

  Protokollen er ikke godkjent enda, så jeg må ta forbehold om at ordlyden blir stående slik. Så kommer implementeringen av det nye systemet hvor vi må lene oss på IT-komiteens kompetanse. Men siden vi vet at det er mange som venter på en avklaring, ønsket vi å sende ut et varsel allerede nå.

  God helg!
  Styret
   
 7. Sjakkt

  Sjakkt
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Vøyenenga
  Det er jo strengt tatt ikke dette som er problemet, der kan det meste løses med de 30(?) minuttene man har i dag. Det er tråder som inneholder oppskrifter, prosjekter, salg av utstyr, eller andre events hvor man gjerne skal oppdatere den originale tråden med "til enhver tid gjeldende/korrekt informasjon" som er "behovet", og disse kan strekke seg langt utover 2 dager...

  [edit] god helg ;)
   
 8. Hans Einar

  Hans Einar
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bra, det er bedre enn dagens ordning slik jeg ser det. Hvor lenge varer prøveordningen? Om det ikke viser seg problemer når prøveordningen opphører, blir prøveordningen permanent da eller åpnes det for fri redigering som en ny prøveordning?
   
 9. Forvirret

  Forvirret
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Bømlo
  Får ikke helt tak i det styret vil.
  Fri redigering i 48 timer + moderator avhengig utover 48 timer?
  Eller blir all redigering moderator avhengig?
  Eller noe annet?
  Ja det er ikke uvanlig at jeg ikke skjønner alt sånn med en gang.

  Mvh
   
 10. johanj

  johanj
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Uten å foregripe noe så gjetter jeg på at prøveordningen stående med mindre det dukker opp argumenter for å revurdere den.
   
 11. Bernts

  Bernts
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Stavanger
  I skrivende stund er det 60 medlemmer som har svart Ja,og 6 medlemmer som har svart Nei på om de ønsker å kunne redigere sine egne innlegg, i en avstemming i medlemseksjonen.

  Er dette det dere klarer å komme opp med?, at vi kan redigere våre egne tråder/ innlegg i 48 timer hvis vi sender anmodning til moderator?

  Jeg lurer på, hvorfor må dere på død og liv gjøre ting så vanskelig?
   
 12. johanj

  johanj
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Vi åpner primært opp for enkel redigering av egne skrivefeil, og mener 48 timer er nok til det formålet. Dette må veies opp mot integriteten i diskusjonene. Siden vi ikke klarer å lage en ordning som tar høyde for alle eventualiteter, tilbyr vi medlemmene å kunne sende en melding til moderator om redigeringsbehov utover 48 timer. Men siden dette ikke er hovedoppgaven til moderatorene, så blir det opp til dem å vurdere hvert enkelt tilfelle.
   
 13. Forvirret

  Forvirret
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Bømlo
  Trodde også det var det dere ville. Men leser protokollen som Bernts.
  Og det ville jo blitt en innskjerping.
   
 14. johanj

  johanj
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Vi prøver å forvalte forumet på en god måte for alle våre medlemmer, og det innebærer ofte avveininger uten at vi kan gå i detalj på alle sakens aspekter. Vi overser ikke medlemmenes ønsker, ei heller å lage merarbeid for tillitsvalgte, men prøver å ta det ansvar vi er tildelt på den måten vi mener er best. Så får vi hjelpes til at evaluere denne ordningen om noen uker å se hvordan den har fungert...
   
 15. Gahr

  Gahr
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Men har det vært noen reelle problemer med integriteten i diskusjonene tidligere, da det var fri redigering? Det har tydeligvis vært et tilfelle hvor en person truet med å slette alle sine poster, men det ble tross alt ordnet? Hvorfor skal det være så vanskelig? I realiteten blir jo dette å fortsette dagens ordning med en litt utvidet redigeringstid...
   
  Bjarte H liker dette.
 16. Knut_E

  Knut_E
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Ved salg av brukt utstyr vil jeg da heller foretrekke å bruke torget på FINN og legge inn link herfra.
   
 17. Sjakkt

  Sjakkt
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Vøyenenga
  Med all respekt er vel det din preferanse. Personlige ville jeg nok startet her og så utvidet til finn. Hovedpoenget er vel at 30 minutter eller 48 timer har fint lite å si for the bigger point av hele affæren: for en som starter en tråd hvor førsteposten er kilden til den viktigste informasjonen så forsvinner den muligheten etter 48 timer - uansett om tråden er ment å vare "i åresvis" eller ikke. Å skulle belaste moderatorer hver gang man vil editere en slik post blir tåpelig.

  Selv om jeg forstår styrets argumenter mot (som er få, men gode, imho), så syns jeg argumentene for og empirisk data tilsier noe helt annet.
   
  TorsteinO liker dette.
 18. Bjarte H

  Bjarte H
  Expand Collapse
  Dommer

  Bosted:
  Stavanger
  Dere har gjort noe overilt allerede. Dere har innskrenket friheten til medlemmene uten samtykke. Og nå prøver dere å slakke opp, men med ubetydelige endringer. Jeg, og jeg antar at dette gjelder store deler av medlemsmassen, ser helst at dere endrer tilbake til slik det var før. Så kan dere heller utrede om det er nødvendig å gjøre endringer fra den tilstanden. Dere skal representere oss. Medlemsmassen. Og som Bernt sier så er det er helt klart signal fra medlemsmassene at den tilstanden som var, ikke var et problem og at den tilstanden dere har laget er en fotlenke.

  Jeg forventer et svar.
   
  #78 Bjarte H, 26 Sep 2014
  Sist redigert: 26 Sep 2014
  Odland, kintii, RuLu og 7 andre liker dette.
 19. kintii

  kintii
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Mandal
  Pr. nå er det jo 91,2% av medlemmene på norbrygg som mener at vi bør ha fri redigering så da kan jeg ikke skjønne utsagnet "Vi overser ikke medlemmenes ønsker" ?

  Vi er jo mange som betaler for å være medlem her så det skulle da vel bare mangle at vi har noe vi skulle ha sagt? Spesielt når dette med fri redigering ikke har vært noe problem tidligere?

  Jeg vil da heller si at vi får gå inn i en prøveordning et par uker hvor vi har fri redigering for å se om det blir et problem.
   
  FrankD, DanielH, TorsteinO og 7 andre liker dette.
 20. cjohansen

  cjohansen
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Oppegård
  Svaret er at redigering er lov i 48 timer? For et tafatt tiltak, det gjør jo ingenting med det opprinnelige problemet, som forklart av andre. Tommel ned.
   
  FrankD, TorsteinO, mholje og 2 andre liker dette.

Del denne siden