Oddvar Demmo
Norbrygg-medlem
Tenkte å brygge Kölsch til et bryllup 26. juli, tenkte da det var på tide å starte brygging ganske snart.
Men hvor viktig er det å bruke pilsmalt og ikke fx, 70% pilsmalt og 30 % palemalt pga. mangel av nok pilsmalt, i tillegg da til Hvete.
Og hvor viktig er det med hvetemalt, ser oppskrifter som ikke har med hvete, bare pilsmalt.
Skal og brygge IPA siden folket vil ha det, men de vil ikke ha den så sterk så da blir det APA også
Hvilen mat passer til Kölsch ?
Men hvor viktig er det å bruke pilsmalt og ikke fx, 70% pilsmalt og 30 % palemalt pga. mangel av nok pilsmalt, i tillegg da til Hvete.
Og hvor viktig er det med hvetemalt, ser oppskrifter som ikke har med hvete, bare pilsmalt.
Skal og brygge IPA siden folket vil ha det, men de vil ikke ha den så sterk så da blir det APA også
Hvilen mat passer til Kölsch ?