Hei, er noen her som har lest den "German brewing" pdf-en, eller lest på nettsiden "low oxygen brewing?"
http://www.lowoxygenbrewing.com/
Det er et veldig interessant konsept. Jeg har begynt å prøve å unngå det, og har begynt å fokusere litt på noen ting som de gjøre. Men når jeg prøvde å forklare til bryggebutikk medarbeideren hvorfor jeg trengte natriummetabisulfitt og ikke kaliummetabisulfitt, forsto han ikke hele poenget.
Er noen har som har prøvd dette konseptet?
Hvor kan man få tak i natriummetabisulfitt i Norge?
http://www.lowoxygenbrewing.com/
Det er et veldig interessant konsept. Jeg har begynt å prøve å unngå det, og har begynt å fokusere litt på noen ting som de gjøre. Men når jeg prøvde å forklare til bryggebutikk medarbeideren hvorfor jeg trengte natriummetabisulfitt og ikke kaliummetabisulfitt, forsto han ikke hele poenget.
Er noen har som har prøvd dette konseptet?
Hvor kan man få tak i natriummetabisulfitt i Norge?