Mc.
Norbrygg-medlem
Hvor mye av denne slurryen bør jeg bruke ?
Det dere ser er nesten hele gjærkaken fra en 24 liters batch med pils.
Jeg brygger en ny batch med pils nå. Gjæret på ca 10 grader.
Den forrige batchen ble satt for en måned siden.
Jeg fatet den i går og hellet slurryen i en høy glassbeholder med litt kokt/avkjølt vann. Lot det stå i 10 min før jeg dekanterte opp i erlenmeyerkolben .
Ble kvitt litt trub på den måten.
Bruke hele eller holde igjen 1/3 ?

Det dere ser er nesten hele gjærkaken fra en 24 liters batch med pils.
Jeg brygger en ny batch med pils nå. Gjæret på ca 10 grader.
Den forrige batchen ble satt for en måned siden.
Jeg fatet den i går og hellet slurryen i en høy glassbeholder med litt kokt/avkjølt vann. Lot det stå i 10 min før jeg dekanterte opp i erlenmeyerkolben .
Ble kvitt litt trub på den måten.
Bruke hele eller holde igjen 1/3 ?
