Hei. Jeg har noen spørsmål, mange spørsmål, men begynner med et par av dem uten noe form for sammenheng.
Først malt:
Hvordan lagre malt? Jeg har tenkt kjøpe noen kg med uknust malt, nok til at jeg har en 6mnd tid. Tenkt lagre de på et rom jeg bruker til gjærings rom, ca 20 grader hele tiden. DUMT?? grunnen er at der er det tørt og stabilt hele tiden og rommet brukes ikke til noe annet.
Mesking:
Utmesk? Hva? hvorfor? er dette nødvendig? har aldrig stått i noen av oppskriftene på ferdigsettene jeg har kjøpt hos ølbrygging.no men ser det står div andre steder?
Gjæring:
Jeg jobber utenlands så det hender at jeg ikke ikke får tappet om ølet i tide, (en uke over tiden i oppskriften og vel så det) så langt har det bare blitt godt øl, men hva er grensen. Ingen fasitt svar på det vil jeg tro, men noen har sikkert noen meninger om hvor lenge er i lengste laget på gjæringsfat?