@Jokis Jeg tenker to muligheter:
1) Du har ikke klart å holde den stabil på 67 grader og har kanskje startet litt høyere? Det er fort gjort å komme opp mot 69-70 i deler av mesken og da får man mye som ikke er gjærbart.
2) Det er litt farlig å gjære på gulv. Temperaturen i lufta kan ofte avvike noen grader fra gulvtemperaturen som på grunn av varmekapasiteten kan dominere i bøtta. Lurt at bøtta ikke står rett på gulvet.
Hvordan ser det ut oppi bøtta? Hvis det ser ut som klar øl og et tykt gjærlag i bunnen, så kan det tyde på at gjæren har spist det den kan. Har det vært for kaldt, så kan den ha gått i dvale.
1) Du har ikke klart å holde den stabil på 67 grader og har kanskje startet litt høyere? Det er fort gjort å komme opp mot 69-70 i deler av mesken og da får man mye som ikke er gjærbart.
2) Det er litt farlig å gjære på gulv. Temperaturen i lufta kan ofte avvike noen grader fra gulvtemperaturen som på grunn av varmekapasiteten kan dominere i bøtta. Lurt at bøtta ikke står rett på gulvet.
Hvordan ser det ut oppi bøtta? Hvis det ser ut som klar øl og et tykt gjærlag i bunnen, så kan det tyde på at gjæren har spist det den kan. Har det vært for kaldt, så kan den ha gått i dvale.