brygger en pils, mest som en test av min nye styring (craftbeerpi).
Men blir veldig usikker ang tørrhumling av denne. Har i utgangpunkt satt 20g Polaris i skjema, men ønsker IKKE noen mint smak/aroma.
forslag?
Original Gravity: 1.044
Final Gravity: 1.007
IBU (Tinseth): 36
Color: 5.9 EBC
Mash
Temperature 65 °C 60 min
Mash Out 75 °C 10 min
Malts (4.5 kg)
3.5 kg (77.8%) BestMalz Pilsen Malt Grain 3.5 EBC
1 kg (22.2%) Wheat Flaked Grain 3.2 EBC
Hops (50 g)
10 g (21 IBU) Polaris 18% Boil 60 min
10 g (10 IBU) Polaris 18% Boil 15 min
10 g (4 IBU) Polaris 18% Boil 5 min
20 g Polaris 18% Dry Hop 3 days
Yeast
Fermentis W-34/70 Saflager Lager
Fermentation
Primary 13 °C 14 days
Primary 14 °C 1 days
Primary 15 °C 1 days
Primary 19 °C 1 days
Cold Crash 5 °C 7 days
Da ville jeg byttet humla hvis du ikke vil ha mint.