Ja, null prob.Men går det fint om dette blir utsatt 1 uke? Altså at det står til gjæring i totalt 3 uker?
Ikke'no problem. Kan både la den stå en uke til før CC, eller CC nå og ja den stå kaldt en ukeMen går det fint om dette blir utsatt 1 uke? Altså at det står til gjæring i totalt 3 uker?
100g sukker per liter gir altså 1.040 i SG. Betyr det at det er en linær sammenheng, slik at 10 g sukker per liter gir 1.004 og at det typiske 6.5 g sukker per liter blir sånn ca 1.0024?10 g sukker per dl gir 1.040
2,7 gram sukker i 1 liter væske gir en økning i SG på 1.001.
Dersom du tilsetter 6,5 gram sukker pr liter øl, så blir økning på 0.00241
Med OG på 1.050 blir ny OG med 6,5g/l karboneringsukker 1.05241 (så kan du velge selv hvor mange desimaler det er fornuftig å bruke..)